Τρίτη Παρουσίαση του βιβλίου "Τα δύσκολα μονοπάτια της Ευτυχίας"

Την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017 στις 19:00 πραγματοποιήθηκε η τρίτη παρουσίαση του βιβλίου της Κυριακής στην Κυπριακή Εστία (Κέκροπος 3, Πλάκα, Αθήνα)

Το βιβλίο παρουσίασε η φιλόλογος κα. Γεωργία Μπουγά και την ανάγνωση κειμένων έκανε η φιλόλογος κα. Περσεφόνη Γιαννέλου.

"Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου τον πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Κυπρίων Ελλάδας, που μου έδωσαν την ευκαιρία να παρουσιάσω το βιβλίο μου «Τα δύσκολα μονοπάτια της Ευτυχίας», στην Κυπριακή Εστία.

Ένας χώρος όπου γίνεται το συναπάντημα όλων των Κυπρίων και όχι μόνο. Ένας χώρος που τρέφει το νου για αγώνα μέχρι την επιστροφή στα χωριά μας, στα σπίτια μας.

Ευχαριστώ τους συμπατριώτες μου, τους φίλους και γνωστούς που με τίμησαν με την παρουσία τους και εύχομαι να εμπνευστούν από τη δύναμη ψυχής της Ευτυχίας για να μπορέσουν να χαράξουν το δικό τους μονοπάτι ευτυχίας".

Με τη στήριξη του Σπιτιού της Κύπρου
spititiskyprou.gr


∆ιοργάνωση: Ε.Κ.Ε.
enosikyprionelladas.gr


 

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:


 

Δεύτερη παρουσίαση του βιβλίου

Οίκημα Πολιτιστικού Ιδρύματος Καραβιωτών, Λευκωσία Κύπρου, Παρασκευή 5 Μαΐου 2017.

Προμηθευτείτε το βιβλίο!

... από την Δυάς Εκδοτική (τηλ: +30 694 75 15 713, email: g.moissoglou@gmail.com), καθώς και από οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο κατόπιν παραγγελίας. Δυνατότητα αποστολής με αντικαταβολή εντός Ελλάδος-δωρεάν τα έξοδα αποστολής.

Μάθετε περισσότερα...

...για το βιβλίο "Τα δύσκολα μονοπάτια της Ευτυχίας" και διαβάστε μερικά σχόλια αναγνωστών.