Τέταρτη Παρουσίαση του βιβλίου "Τα δύσκολα μονοπάτια της Ευτυχίας"

Η παρουσίαση του βιβλίου μου «Τα δύσκολα μονοπάτια της Ευτυχίας» στον Περίπλου, ένα υπέροχο βιβλιοπωλείο στην καρδιά των Βρυξελλών, ήταν για μένα μία πολύ ωραία  εμπειρία.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Γωγώ Γκιτζίρη  (την ιδιοκτήτρια του Πολυχώρου Περίπλου), η οποία  με δέχτηκε στον χώρο της για να μιλήσω για το πρώτο μου βιωματικό μυθιστόρημα.

Τον εκδότη μου, κύριο Γιώργο Μωύσογλου (Δυάς Εκδοτική), ο οποίος έκανε τη δεύτερη βελτιωμένη έκδοση του βιβλίου και τον ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθειά του. 

Πολλοί από τους Έλληνες, που βρίσκονται στη πρωτεύουσα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που παρόλο τον κορεσμό παρουσιάσεων και δρώμενων, με τίμησαν με την παρουσία τους και τους ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου.

Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που βοήθησαν για να γίνει αυτή η εκδήλωση:

  • Πρώτα από όλους στη Γεωργία και στον Τάσο Νυχά που, χωρίς τις προσπάθειες τους, δεν θα είχα την ευκαιρία αυτή να μιλήσω για την Ευτυχία, την ηρωίδα του βιβλίου και τους αγώνες της στα δύσκολα μονοπάτια της ζωής.
  • Στα παιδιά μου Βασιλική και Νίκο για ό,τι έκαναν και κάνουν για μένα.
  • Στην φιλόλογο, Ζωή Πατάλα, τη Διευθύντρια του Ελληνικού Σχολείου Βρυξελλών, για την υπέροχη παρουσίαση που έκανε.

Την Αγγελική Καλλιάνου, η οποία διάβασε με τον μοναδικό της τρόπο, αποσπάσματα από το βιβλίο, ζωντανεύοντας - στην κυριολεξία - στιγμές από τη ζωή της Ευτυχίας.

 Τους ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου, διότι έφυγα από τις Βρυξέλλες με γεμάτη την ψυχή από την αγάπη τους και την ευκαιρία που μου έδωσαν να μοιραστώ μαζί τους τα συναισθήματά μου για “Τα δύσκολα μονοπάτια της Ευτυχίας”.

Να είστε καλά!

Κυριακή Δημητρίου

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ:Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:


Παρακολουθήστε μέρος της εκδήλωσης & των ομιλιών:


 

Δεύτερη παρουσίαση του βιβλίου

Οίκημα Πολιτιστικού Ιδρύματος Καραβιωτών, Λευκωσία Κύπρου, Παρασκευή 5 Μαΐου 2017.

Προμηθευτείτε το βιβλίο!

... από την Δυάς Εκδοτική (τηλ: +30 694 75 15 713, email: g.moissoglou@gmail.com), καθώς και από οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο κατόπιν παραγγελίας. Δυνατότητα αποστολής με αντικαταβολή εντός Ελλάδος-δωρεάν τα έξοδα αποστολής.

Μάθετε περισσότερα...

...για το βιβλίο "Τα δύσκολα μονοπάτια της Ευτυχίας" και διαβάστε μερικά σχόλια αναγνωστών.